O nama

Brend Laguna je nastao 2008.god. kao pod brend kompanije Wurth Srbija.

Vrlo brzo je proširio uspešno poslovanje i na ostale balkanske zemlje.

Pored sopstveno razvijenog brenda Laguna, kompanija Wurth distribuira i artikle iz grupe sanitar brenda Cornat koji je u vlasništvu kompanije Conmetall iz Nemačke, (deo Wurth grupacije).

Naša misija je da zajedno sa Vama postanemo vodeći dobavljač u oblasti sanitarnog i pratećeg programa za kupatila. Sama činjenica da iza nas stoji svetski poznati brend Wurth kompanije, predstavlja za nas obavezu izuzetnosti, kvaliteta i inovacija.

Od prvog dana, Laguna i Cornat su na tržištu Srbije i širom regiona ponudili širok asortiman artikala, koji zadovoljavaju sve potrebe naših kupaca. Svaki naš artikal je rezultat inovativnih rešenja i modernog dizajna, obzirom da kupatilo postaje savremen prostor u kome se boravi sve duže nakon napornog radnog dana, tradicija da služi samo održavanju lične higijene, je prevazidjena. Iz tog razloga prelazi se u trend prenamene kupatilskog prostora u odraz ličnih želja i afiniteta. Ugradnjom najraznovrsnijih elemenata kupatilske opreme. otvaraju se nove mogućnosti u izgradnji i renoviranju kupatilskog prostora.

Naši artikli zadovoljavaju najviše svetske standarde i potvrđen kvalitet iza koga stoji Wurth kompanija sa svojih 70 godina postojanja širom sveta. Naša široka mreža distributera mogućava Vam da u svakom trenutku dobijete adekvatne informacije, savete i preporuke za kupovinu.

Istovremeno poštujemo regulativu, kako kroz korišćenje ekološko prihvatljivih materijala tako i kroz prateću podršku , kvalitetnim tehničkim rešenjima i servisom.

Vaše je samo da se opustite i uživate.

O nama

Kvalitet je vaša privilegija!

Katalog

  • Conmetal i Laguna baterije
  • WC daske
  • Tuš program
  • Art umivaonici
  • Vodokotlići

Garancija/Servis

Laguna sanitarni program servisna mreža obučena je za kvalitetnu dijagnostiku problema kao i njihovo brzo rešavanje.

Kontakt

Wurth d.o.o. Beograd
Svetog Save 60v Surčin
11271 Beograd
T: +381 11 2078 200
E-Mail: prodaja@wurth.rs